Nazywam się Kasia i mam raka piersi z przerzutami do szpiku kości i wątroby. Od ponad 2 lat, co tydzień przyjmuję chemię paliatywną, która niszczy mój organizm.

Przeszywające bóle towarzyszące mi każdego dnia są nie do zniesienia. Olej CBD, leki na wątobę i inne dolegliwości oraz dojazdy do lekarzy są bardzo kosztowne. Do tego dochodzi bardzo drogi i nierefundowany zastrzyk na kości, który mógłoby mi pomóc. Niestety wszystko to przekracza moje możliwości finansowe, dlatego proszę o pomoc całym sercem, bo wiem, że ludzie je mają. Dziękuję wszystkim za każdą złotówkę, która pomoże spełnić moje jedyne marzenie - żyć i być z rodziną jak najdłużej.

PROSZĘ POMÓŻ MI PRZEDŁUŻYĆ ŻYCIE, PRZEKAZUJĄC 1% PODATKU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GRZEŚKOWIAK, 11968 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.