Świat „przed” i świat „po”… Czasem aż trudno uwierzyć, że jedno zdarzenie może tak bardzo odmienić życie. W przypadku Kasi (34 lata) był to tętniak...

Świat „przed” i świat „po”…Czasem aż trudno uwierzyć, że jedno zdarzenie może tak bardzo odmienić życie. W przypadku Kasi (34 lata) był to tętniak, operacje, śpiączka, respirator, powikłania, a w efekcie lewostronny paraliż. Kasia żyje i jest wdzięczna niebiosom za każdy naprawdę nowy dzień. Może zobaczyć syna i pogadać z mamą, a tak niewiele ją dzieliło od braku wszystkiego.  Przed nią kolejny etap – walka. Walka o wstanie z łóżka, umycie zębów, zrobienie fryzury. Czynności, które każdemu wydają się tak normalne, zwyczajne i codzienne, „po” stały się wyzwaniem na miarę pilotażu śmigłowca. Codzienna mozolna rehabilitacja, litry potu i łez dają szansę i nadzieję, że może za chwilę, za rok, na Święta Kasia siądzie przy stole na krześle, a nie na wózku.

PROSIMY WSZYSTKICH LUDZI DOBREJ WOLI O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Grabowska, 5721 pomagacie Państwo Kasi w codziennej walce o sprawność.