Nazywam się Kasia. Mam 36 lat. W wieku 7 lat wykryto u mnie naczyniaka pnia mózgu.

W lutym 2016r poddałam się operacji, która miała uratować mnie przed całkowitym paraliżem , Niestety okazało się, że mam zespół móżdżkowy. Podjęłam walkę o sprawność. Teraz, po ciężkiej pracy mojej i mojej rodziny, mimo wszystko doskwiera mi oczopląs, szczękościsk i niedowład połowiczny. Wszystkie komplikacje bardzo utrudniają codzienne funkcjonowanie. W walce o zdrowie pomagają mi rodzice. Dzięki Państwa pomocy miałabym szansę kontynuowania rehabilitacji. Państwa datki pozwoliłyby mi na szybszy powrót do zdrowia i samodzielność.

Każdy ma coś, co może dać innym

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Deszyńska, 8432 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i powrocie do dawnego życia.