Droga Rodzino, Przyjaciele, Znajomi, Ludzie Dobrej Woli! Pisze w imieniu mojej Mamy Kasi, Ci którzy ją znają wiedzą jaką dobrą, serdeczną i uczynną jest osobą. Tym którzy jej nie znają chciałabym krótko o niej opowiedzieć...

Droga Rodzino, Przyjaciele, Znajomi, Ludzie Dobrej Woli!Pisze w imieniu mojej Mamy Kasi, Ci którzy ją znają wiedzą jaką dobrą, serdeczną i uczynną jest osobą. Tym którzy jej nie znają chciałabym krótko o niej opowiedzieć.Przez ponad 20lat Mama zajmowała się dziećmi, oddawała im całe swoje serce, przytulała i pocieszała gdy tego potrzebowały, zawsze miała dla nich dobre słowo i swój uśmiech. Dzieci które tak potrzebują poczucia bezpieczeństwa gdy nie ma wokół nich ich bliskich traktowały ją niekiedy jak swoją własną Babcię i bardzo chętnie do niej wędrowały wiedząc że kolejny dzień w żłobku będzie dniem pełnym wrażeń i dobrej zabawy. Ponad wszystko stawiała rodzinę.Tragiczny dzień naszedł 6 stycznia 2017r. cały nasz bajkowy świat obrócił się do góry nogami. Po tragedii rodzinnej mama doznała udaru pnia mózgu i móżdżku, który spowodował paraliż czterokończynowy i do kwietnia przebywała w szpitalu. Obecnie jest w domu ale dalej potrzebuje intensywnej rehabilitacji i ćwiczeń logopedycznych, tylko dzięki nim może dojść do częściowej sprawności fizycznej. Niestety rehabilitacja, ćwiczenia, wizyty lekarskie są bardzo kosztowne  i przekraczają nasze możliwości finansowe, dlatego właśnie zwracamy się do Was drodzy Przyjaciele, Rodzino, Znajomi i ludzie o dobrym i wrażliwym sercu o pomoc. Są lepsze i gorsze chwile ale wierzymy że będą już tylko te lepsze i to dzięki Waszej pomocy. Proszę przekażcie swój 1%  i pomóżcie Mojej Mamie która jest dla nas wszystkim najukochańszą Mamą, Żoną, Babcią na którą czekają ukochane wnuczki,  aż będzie mogła znowu skraść im całusa, wziąć w ramiona i przytulić więc proszę Was pomóżmy jej spełnić to marzenie.

POMÓŻCIE MOJEJ MAMIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Barchwic, 7344 pomagacie Państwo Mojej Mamie w walce o sprawność i wspieracie jej codzienne funkcjonowanie.