Karolinka urodziła się 20.09.2014r. z wadą wrodzoną obustronny rozszczep wargi, podniebienia miękkiego i twardego oraz wyrostka zębodołowego. Jest podopieczną Fundacji "Avalon". W swoim krótkim życiu przeszła już 5 operacji chirurgicznych, a na pewno czekają ją jeszcze kolejne. W przyszłym roku czekają ją korekty związane z tą wadą. Leczenie Karolinki wymaga wielu konsultacji w poradniach specjalistycznych. Stale pozostajemy pod stałą opieką: chirurga, logopedy, laryngologa, ortodonty i stomatologa.                                                 Możecie Państwo pomóc Karolince przekazując 1% podatku lub darowiznę na jej leczenie, rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie.  Za okazaną pomoc serdecznie dziękujemy.Karolinka i Rodzice.

POMÓŻ KAROLINCE I PRZEKAŻ SWÓJ 1%

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zawiło, 7686 pomagacie Państwo Karolince w walce o sprawność oraz w  codziennym funkcjonowaniu.

Karolinka i Rodzice.