Karolinka to mądra, silna i radosna 5-latka. Urodziła się z bardzo rzadką wadą genetyczną, dysplazją czaszkowo-czołowo-nosową.

Przeszła już dwie bardzo ciężkie operacje czaszki (jedna z nich została przeprowadzona przez cenionego profesora ze Szpitala Dziecięcego w Filadelfii, USA), dzięki którym może się normalnie rozwijać. Niestety to jeszcze nie koniec zmagań Karolinki, w najbliższym czasie czeka ją najtrudniejsza próba - operacja twarzoczaszki. Koszty operacji są ogromne, a zebrane pieniądze pozwolą nam na kontynuację leczenia.

Wspomóż Karolinkę w codziennych zmaganiach

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem "Ptasznik, 6955" wspieracie Państwo dalsze leczenie Karolinki.

Dziękujemy.