W imieniu córki Karoliny zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc w jej leczeniu. Karolina zmaga się z niedowładem spastycznym 4-kończynowym, szerokozakrętowością mózgu oraz niedosłuchem graniczącym z głuchotą.

Dzięki stałej rehabilitacji córka poczyniła duże postępy! Jeszcze kilka lat temu była dzieckiem leżącym z upośledzeniem głębokim, natomiast dziś porusza się samodzielnie i przy niewielkiej pomocy komunikuje się z otoczeniem za pomocą gestów. Córka ma ogromną szansę na funkcjonowanie w społeczeństwie bez naszej pomocy. Niestety Karolinkę czeka dużo ciężkiej pracy, by mogło to nastąpić. Koszty rehabilitacji i leczenia są ogromne dlatego jesteśmy zmuszeni pozyskiwać środki na dalsze leczenie Karoliny. Zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe dla córki. Wszystkim serdecznie dziękujemy za ten piękny gest, jakim jest chęć niesienia pomocy naszemu dziecku.

POMÓŻ KAROLINIE STAWAĆ SIĘ SAMODZIELNĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PALIGA, 10996 pomagacie naszej córce w codziennym funkcjonowaniu