Mam 34 lata. Przeszłam udar niedokrwienny mózgu, dodatkowo zdiagnozowano u mnie spondyloartropatię seronegatywną, zmagam się z ogromnym bólem stawów i kręgosłupa, częstymi gorączkami, drżeniem rąk, objawami neurologicznymi.

Doszły bardzo duże obrzęki limfatyczne uniemożliwiające poruszanie się, jestem w stanie funkcjonować jedynie z pomocą drugiej osoby. Koszty leczenia, rehabilitacja, leki, suplementy, sprzęt rehabilitacyjny są ogromne. Mimo bólu i braku perspektyw na wyzdrowienie, mam ciągle nadzieję, że wygram tę ciężką walkę. Żeby tak się stało potrzebuję Państwa pomocy.

Przekazanie 1% Państwa nic nie kosztuje.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem JÓZEFOWICZ, 11110 wspieracie mnie Państwo w powrocie do sprawności, walce o marzenia i w codziennym funkcjonowaniu.