Nazywam się Karolina Grześkowiak, od urodzenia choruję na wrodzoną łamliwość kości. Częste złamania kości spowodowały to, że jestem niskiego wzrostu. W chwili obecnej jestem uzależniona od pomocy osób drugich, poruszam się na wózku inwalidzkim. Pomimo bólu i różnych niedogodności jakie przysparza mi choroba, nie zamierzam rezygnować ze swoich pasji i marzeń. Staram się być samodzielna i aktywna, ukończyłam studia na Politechnice Poznańskiej. W życiu codziennym wspiera mnie Rodzina i mój Mąż. Chcę czerpać z życia pełnymi garściami. Fachowa rehabilitacja, leki i sprzęt rehabilitacyjny (dopasowany do mojego wzrostu), są bardzo kosztowne, niestety pomimo aktywności zawodowej, nie jestem sobie w stanie na nie pozwolić. Wierzę, że dzięki Państwa ofiarności będę mogła korzystać z leczenia oraz odpowiedniej rehabilitacji, która jest mi niezbędna, aby stać się chociaż częściowo samodzielną i cieszyć się życiem jak najdłużej. „I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu.”

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Grześkowiak, 6576 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.