Mam na imię Karolina, mam 36 lat. W 2005 roku uległam wypadkowi i złamałam kręgosłup. Od tamtej pory poruszam się na wózku inwalidzkim.

Niestety koszty leczenia oraz rehabilitacji są bardzo wysokie i przewyższają moje możliwości finansowe, dlatego zwracam się do Państwa o wsparcie. Co roku stawiam przed sobą nowe wyzwania. Najpierw było prawo jazdy, potem matura i studia. Jak dotąd największym moim osiągnięciem było opuszczenie Domu Pomocy Społecznej i usamodzielnienie się.

POMÓŻ MI ZACHOWAĆ NIEZALEŻNOŚĆ I SAMODZIELNOŚĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CHMIELEWSKA, 896 pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Za wszelką pomoc - nie tylko finansową - dziękuję i serdecznie pozdrawiam.