W wyniku wypadku miałam liczne złamania kręgosłupa. Potrzebna była natychmiastowa operacja. Kiedy się wybudziłam dotarło do mnie, że jestem sparaliżowana. Miałam pasje, marzenia, a z jedną chwilą wszystko legło w gruzach.

Abym mogła znów stanąć na nogi potrzebna jest kosztowna rehabilitacja. Aktualnie jestem w szpitalu, gdzie uczę się poruszać na wózku inwalidzkim i samodzielnie funkcjonować. Zrobiłam już duże postępy. Staram się wykorzystywać każdą daną mi szansę i daje z siebie wszystko. Aby możliwe były kolejne postępy i dalsza walka o sprawność, konieczna jest kontynuacja rehabilitacji. Koszty takiego leczenia przekraczają możliwości finansowe moje i mojej rodziny, dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie. Bez Waszej pomocy nie dam rady wykorzystać jedynej szansy na odzyskanie sprawności i normalnego życia.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BRONOWICZ,13631 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.