Karolina Arent

Przykro mi, że mam tylko 8 miesięcy a mierzę się z ciężkimi wadami wrodzonymi. Mam zespół Rokitańskiego (brak kobiecych narządów rozrodczych) oraz wadę serduszka (koarktację aorty)...

Przykro mi, że mam tylko 8 miesięcy a mierzę się z ciężkimi wadami wrodzonymi. Mam zespół Rokitańskiego (brak kobiecych narządów rozrodczych) oraz wadę serduszka (koarktację aorty). Mam nadciśnienie i tylko 1 nerkę chorą na wodonerczę oraz megaureter  (bardzo duży moczowód), niedorozwój pęcherza oraz cewki moczowej, refluks 4 stopnia jedynej nerki. Czeka mnie szereg operacji a dwie już za mną. Bardzo często przebywam w szpitalu, zazwyczaj przez 2 tygodnie. W domu jestem od 6 do 12 dni. Zaplanowano jeszcze około 12 takich pobytów. Mam też problem z rozwojem ruchowym.Potrzebuję pieniążków  na rehabilitację oraz leki.

WSPOMÓŻ  NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Arent, 7999 wspieracie Państwo leczenie, rehabilitację oraz codzienną egzystencję Karolinki.

Dziękujemy za pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<