Mam na imię Karol. Mam 25 lata. Jestem studentem, a w wolnych chwilach pasjonuję się piłką nożną, choć sam nie mogę grać - poruszam się na wózku inwalidzkim.

Od urodzenia choruję na wrodzoną łamliwość kości. Jest to nieuleczalna choroba genetyczna objawiająca się bardzo słabymi kośćmi. W ciągu swojego życia miałem ponad 50 złamań, które dalej osłabiły moje nogi i ręce. Zbieram środki na sprzęt rehabilitacyjny pozwalający mi na dojście do zdrowia po operacjach wstawiania drutów w kości.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PUCHALSKI, 4745 pomożecie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz walce o sprawność.

Z góry dziękuję za wsparcie i dobrą wolę pomocy!