Mam na imię Karolek, mam lat 7 oraz niepełnosprawność ruchową (urodziłem się z kościozrostem promieniowo - łokciowym), autyzm atypowy, zaburzenia integracji sensorycznej. Widzę i czuje inaczej niż moi koledzy. Nie rozumiem świata bo mam swój własny świat.

Rehabilitacje, terapie to mój drugi dom i codzienność, bez nich nie potrafię funkcjonować. Mimo ciężkiej pracy występują u mnie regresy, które sprawiają, że tracę wszystko, czego do tej pory się nauczyłem. Wymagam kosztownych specjalistycznych terapii i leczenia ale nie poddaje się! Uczę się mówić i rozumieć chodź sprawia mi to wielki problem. Podobno nadzieja umiera ostatnia.

Ja mam nadzieje, dopóki mam wokół siebie dobrych ludzi, bardzo proszę o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kwiecień, 13924 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.