Karol Kuspa, 36 lat, mnóstwo planów i perspektyw... wystarczyła jedna chwila - WYPADEK, który przekreślił całe życie.

Mam na imię Karol w sierpniu 2019r. uległem nieszczęśliwemu wypadkowi, doznałem urazu kręgosłupa, co spowodowało porażenie czterokończynowe. Mimo wielu trudności nie poddałem się i walczę z wszystkimi przeciwnościami losu. Każdego dnia ciężko pracuję, by odzyskać jak największą sprawność. Dzięki rodzinie, przyjaciołom i motywacji wierzę, że mi się uda. Jestem cały czas pod stała opieką lekarską, mam szanse na normalne życie, ale niestety koszty leczenia są bardzo wysokie. Właśnie dlatego zwracam się do Was, z prośbą o pomoc i wsparcie.

POMÓŻ MI WYGRAĆ Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KUSPA, 12018 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.

Za każda pomoc z całego serca dziękuję!