Nazywam się Karol Bieniek mam 3.5 roku. Zdiagnozowano u mnie autyzm, przez co od urodzenia jestem pod stałą opieką neurologa, genetyka, logopedy, pedagoga, psychologa i rehabilitanta.

Bez wsparcia tych specjalistów mój rozwój nie byłby możliwy. Robię postępy ale jeszcze długa droga przede mną. Cały czas jestem w trakcie kosztownych badań genetycznych. Rodzice wciąż szukają nowych metod leczenia, które pomogą mi stać się samodzielnym. Niestety koszty leczenia, rehabilitacji i diagnostyki są bardzo duże, dlatego zwracam się z prośbą o przekazanie 1% podatku.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BIENIEK,12421 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazaną pomoc Dziękujemy - Karol z Rodzicami.