Kamila Kosek

Mam na imię Kamila. Urodziłam się 12 grudnia 1985 roku dotknięta chorobą genetyczną - Wrodzoną Łamliwością Kości. Diagnozę postawiono mi jednak dopiero w wieku 7 lat w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie...

Witam!Mam na imię Kamila. Urodziłam się 12 grudnia 1985 roku dotknięta chorobą genetyczną - Wrodzoną Łamliwością Kości. Diagnozę postawiono mi jednak dopiero w wieku 7 lat w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Życie z moją chorobą, to życie w ogromnych ograniczeniach. Niestety mój typ choroby obejmuje także uzębienie, które kruszy się i łamie, aż w końcu całkowicie ulegnie zniszczeniu. Pieniądze z subkonta chciałabym w pierwszej kolejności przeznaczyć na zabieg wszczepienia implantów, aby mieć ładne zęby i cieszyć się estetyką wyglądu. Obecnie pozostaję pod opieką katowickiej kliniki ortopedycznej. Od pewnego czasu moim największym Marzeniem jest kontakt z polskimi artystami: aktorami, pisarzami i piosenkarzami znanymi z mediów. Sama rozwijam swój warsztat pisarski, w planach mając wydanie debiutanckiego tomiku W objęciach Marzeń. Proszę o pomoc także uzbieraniu kwoty na opłacenie wydawnictwa. Interesuję się również rękodziełem, w tym wykonywaniem ręcznie robionych kartek okolicznościowych. Chcę też w przyszłości mieć swoje własne miejsce na ziemi z osobą podzielającą magię mojego artystycznego świata Marzeń.

PROSZĘ O POMOC :-)

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kosek, 2462 pomagacie mi państwo w trudnej walce z chorobą i w dążeniu do realizacji Marzeń.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<