Nieszczęście, jakie spotkało Naszego Syna, spadło na Nas jak grom z jasnego nieba. W sierpniu 2018 roku poparzył się wrzątkiem, trwało to zaledwie kilka sekund, ale ma wpływ na dalsze jego życie. Przeszedł długotrwały pobyt w szpitalu i kilka przeszczepów skóry.

Obecnie uczęszcza na rehabilitacje i inne zajęcia, które pozwolą Mu  w przyszłości prawidłowo funkcjonować. Kamil jest wesołym, radosnym i pogodnym chłopcem. Mimo przeciwności losu chcę się bawić i poznawać nieustannie świat. Tylko dzięki Waszemu dobremu SERCU i pomocy będziemy mogli zapewnić Kamilowi dalsze leczenie i systematyczną rehabilitację.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WASKIN, 10133 pomagacie Państwo Kamilowi w codziennym funkcjonowaniu i w walce o sprawność.

Serdecznie Dziękujemy!