Witam. Mam na imię Kamil, mam 29 lat i całe życie przed sobą. W 2013 r. uległem wypadkowi na motocyklu. Uszkodziłem kręgosłup na poziomie piersiowym, w wyniku czego jestem sparaliżowany od klatki w dół...

Witam. Mam na imię Kamil, mam 29 lat i całe życie przed sobą.W 2013 r. uległem wypadkowi na motocyklu. Uszkodziłem kręgosłup na poziomie piersiowym, w wyniku czego jestem sparaliżowany od klatki w dół.Wydarzenie to całkowicie zmieniło moje życie, teraz poruszam się ma wózku inwalidzkim a dalsza rehabilitacja pozwoli mi na uzyskanie jak największej sprawności i usamodzielnienie się.Zwracam się do Państwa o wsparcie finansowe na zakup sprzętów rehabilitacyjnych, rehabilitacji domowej a także przystosowanie mieszkania do życia na wózku.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sztefko, 3516 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH