Nazywam się Kamil Pleban. Ukończyłem Uniwersytet Wrocławski, lecz ze względu na chorobę nie mogłem podjąć pracy. Choroba na którą cierpię (stwardnienie zanikowe boczne) zrujnowała mi zdrowie i ciało.

Jestem całkowicie sparaliżowany i potrzebuję całodobowej opieki Rodziców. Oprócz tej choroby pojawiają się inne, które wymagają nakładów finansowych. Rehabilitacja, którą zapewnia mi NFZ jest niewystarczająca, więc dodatkowe muszę opłacić sam. A to oprócz leków spory wydatek w skali miesiąca. Mam gorącą prośbę do wszystkich, którzy będą wypełniać zeznanie podatkowe. Na moje konto w Fundacji można przekazać 1% podatku.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Pleban, 4030 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność. Będę bardzo wdzięczny za Waszą pomoc.