Cześć, nazywam się Kamil i mam 10 lat. Gdy miałem 2 lata zachorowałem na twardzinę linijną.Skutkiem tej choroby  jest stwardnienie skóry i tkanki podskórnej, obejmujące podudzie, udo i okolice nad talerzem biodrowym. Przykurcz zgięciowy kolana prawego, stawu skokowego i biodrowego. Asymetria ustawienia miednicy, asymetria barków oraz skrót prawej nogi o 3,5 cm.Znajduję się pod stałą opieką wielu specjalistów; reumatologa, rehabilitanta, ortopedy, kardiologa oraz okulisty.To dzięki Twojej pomocy mogę;-uczestniczyć w rehabilitacji-korzystać z wielu poradni specjalistycznych-pokryć koszty sprzętów do ćwiczeń w domua co najważniejsze biegać ,skakać i spotykać się z przyjaciółmi.  Za okazaną pomoc dziękujemy.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Orłowski, 4898 wspieracie Państwo mnie w codziennych zmaganiach.

Za okazaną pomoc dziękujemy.