Cześć, jestem Kamil i mam 11 lat. Kiedy miałem 6 lat zachorowałem na ciężką postać anemii aplastycznej. Mój szpik całkowicie przestał działać. Miałem przeszczep szpiku. Jakaś nieznana mi, cudowna osoba podarowała mi kawałek siebie bym mógł być zdrowy.

Miałem wrócić do szkoły, kolegów i beztroskiego dziecięcego życia, jednak teraz walczę z chorobą przeszczep przeciwko gospodarzowi. Wciąż biorę dużo leków, jeżdżę na częste kontrole do szpitala i Kliniki Transplantacji Szpiku. Długotrwałe i intensywne leczenie nie pozostało obojętne dla mojego organizmu, mam wiele do nadrobienia. Wierzę, że kiedyś się uda zakończyć leczenie i wrócić do zdrowia.

PROSZĘ WAS O POMOC W POSTACI WASZEGO 1%

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CHMURZYŃSKI, 7187 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w drodze do odzyskania zdrowia.