Kamil jest 28 letnim mężczyzną, a raczej dużym dzieckiem. Urodził się z dziecięcym porażeniem mózgowym, wadą serca oraz w konsekwencji swoich niepełnosprawności przykurczami kończyn...

Wszystkich ludzi o dobrym sercu prosimy o pomoc.Kamil jest 28 letnim mężczyzną, a raczej dużym dzieckiem. Urodził się z dziecięcym porażeniem mózgowym, wadą serca oraz w konsekwencji swoich niepełnosprawności przykurczami kończyn.Opiekuje się nim mama, która potrzebuje pomocy w rehabilitacji i leczeniu syna. Każda złotówka to jest duża szansa dla Kamila na lepsze życie.  Z góry serdecznie dziękuję za każdą kwotę, która będzie dla nas dużym wsparciem.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Wysyłając SMS-a, przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Baraniuk, 8433 pomagacie nam Państwo w codziennej walce o sprawność syna.