Mam na imię Kajetan, zmagam się: z zespołem Aspargera, z zaburzeniami: SI, żołądkowo-jelitowymi oraz neurologicznymi.

Potrzebuję: uzasadnień konkretnych reguł społecznych, codziennej nauki o relacjach i ćwiczeń związanych ze zrozumieniem własnych ograniczeń ruchowych, żebyś nie pomyślał(-a) o mnie negatywnie tylko dlatego, że nie wiesz z czym się zmagam. Potrzebuję rozwoju inteligencji społecznej i emocjonalnej, manualnego poznawania otoczenia i zsynchronizowania własnych zmysłów. Uwielbiam sport, szczególnie pływanie. Fascynują mnie liczby i czas oraz czytanie. Moje funkcjonowanie uzależnione jest od intensywnej terapii poznawczo-behawioralnej, rehabilitacji SI, stosowanej diety oraz stałej opieki grona specjalistów, rodziców i bliskich mi osób.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem GAWROŃSKI, 12986 pomożecie mi w codziennym funkcjonowaniu.