Kai urodził się z niedokrwiennym udarem mózgu, czego skutkiem jest lewostronny niedowład połowiczy. Potrzebuje systematycznej rehabilitacji i sprzętu rehabilitacyjnego, które są bardzo kosztowne, jak również wizyt u lekarzy specjalistów - logopedy, neurologa, i psychologa. Możesz mu pomóc i przyczynić się do jego lepszego rozwoju przekazując 1% odprowadzonego podatku dochodowego na konto Fundacji Avalon.  Za wszelką pomoc będziemy bardzo wdzięczni.

POMÓŻ KAIOWI W DALSZYM ROZWOJU!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sweeney, 5001 wspieracie Państwo Kaiusiowi w codziennym funkcjonowaniu oraz pomagacie mu Państwo mierzyć się z rzeczywistością.

Za wszelką pomoc będziemy bardzo wdzięczni.