Cześć, jestem Kacper, mam 6 lat. Urodziłem się z rozszczepem kręgosłupa, przepukliną oponowo rdzeniową, wodogłowiem, pęcherzem neurogennym i końsko-szpotawym ustawieniem stopy lewej. Przez pierwsze miesiące dzielnie walczyłem żeby żyć.

Jestem pod stała opieką wielu specjalistów, wymagam ciągłej rehabilitacji, poruszam się na wózku. Jestem bardzo dzielnym chłopcem i mimo trudności jestem zawsze uśmiechnięty. Marzę żebyzostać strażakiem, dzięki rehabilitacji moje marzenie może kiedyś się spełni. Was moi drodzy bardzo proszę o pomoc w walce o lepsze jutro oraz w spełnieniu marzeń.

Przekazując darowiznę lub 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Szymczak, 10318 pomagasz mi w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serduszka dziękuje za okazaną dobroć!