Kacperek ma 5 lat. Choruje na wodogłowie, ma wszczepioną zastawkę komorowo-otrzewnową. Po operacji doszło do uszkodzenia nerwu wzrokowego, w skutek czego synek ma wadę wzroku oczopląs, astygmatyzm, zez zbieżny, jest dzieckiem słabowidzącym.

Cierpi na czterokończynowe porażenie mózgowe, nie mówi, nie chodzi, nie siedzi. Również został zdiagnozowany autyzm atypowy oraz upośledzenie umysłowe. Dodatkowo sprawę komplikuje nadpobudliwość psychoruchowa, agresja, autoagresja. Synek ma padaczkę i dużym problemem są zaburzenia snu. Kacper wymaga codziennej rehabilitacji i specjalistycznego leczenia. Zwracamy się z gorącą prośbą do ludzi Dobrego Serca o pomoc w leczeniu i rehabilitacji naszego synka.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nowosielski,6103 pomagacie Państwo Kacprowi w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu. Dziękujemy!