Zwracamy się z prośbą o pomoc dla naszego 2,5 rocznego synka Kacperka. Niedawno zdiagnozowano u niego autyzm, zaburzenia sensomotoryczne oraz zaburzenia żołądkowo-jelitowe. Wymaga w tej chwili szerokiej diagnostyki oraz wielu badań jak również specjalnego odżywiania i przede wszystkim bardzo intensywnej rehabilitacji oraz terapii m.in. SI, bo tylko dzięki temu będzie miał szansę się rozwijać. Niestety rehabilitacja Kacperka jest bardzo kosztowna. Refundowane ma tylko 5 godzin terapii na miesiąc, a on potrzebuje co najmniej 20 godzin miesięcznie. Nie stać nas na wykupienie dodatkowych godzin prywatnie, dlatego prosimy o pomoc. Każda złotówka ma dla nas ogromną wartość, bo przybliża nas do dodatkowej godziny rehabilitacji oraz badań tak ważnych dla naszego synka.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Juraszek, 6324 pomagacie nam Państwo w codziennej walce o rozwój naszego synka.