Witam, mam na imię Kacperek. Jestem pogodnym i radosnym dzieckiem, kocham pływać i jestem wielkim fanem motoryzacji ─ motocykle i quady to moje hobby. Niestety w 2016 roku zdiagnozowano u mnie dystrofię mięśniową.

Jedyną metodą i jednocześnie szansą na normalne funkcjonowanie i walkę z tą paskudną chorobą jest odpowiednia dieta i suplementacja oraz systematyczna rehabilitacja, specjalistyczne masaże i ćwiczenia, które są bardzo kosztowne. Ja i moi rodzice mamy więc wielką nadzieję, że znajdą się ludzie o dobrym serduszku, którzy będą w stanie nas wesprzeć. Będziemy Państwu niezmiernie wdzięczni za każdą, nawet najdrobniejszą pomoc, która wesprze nas w tej ciężkiej walce.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Wystarczy, że przekażesz swój 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jędraszek, 6282 tym samym pomożesz nam w walce z chorobą i w codziennym funkcjonowaniu. Dziękujemy, Kacperek z rodzicami :))))