AUTYZM wczesnodziecięcy nie odpuszcza a dzieciństwo Kacperka to pasmo niekończących się terapii. Nadal czekamy na pierwsze słowa naszego synka, który stale musi być pod kontrolą wielu specjalistów i terapeutów.

Walka jest trudna, ale nie poddajemy się i cieszymy się każdym, nawet najmniejszym sukcesem naszego trzylatka. Wcześnie postawiona diagnoza jest nadzieją, że Kacperek stanie się samodzielny, a my rodzice usłyszymy jego pierwsze słowa. Jest naszym kochanym synkiem i jak każdy rodzic marzymy, aby był zdrowy i szczęśliwy.

POMÓŻ KACPERKOWI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CZUJAK, 12028 wspierasz Kacpra w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za okazaną pomoc.