Justyna Więcław

Więcław Justyna (1989 r.) urodziła się z nieuleczalną chorobą genetyczną tzw. Zespół Retta. Choroba ta charakteryzuje się niedorozwojem umysłowo-ruchowym. Proszę ludzi dobrej woli o pomoc finansową dla mojej córki w formie przekazania 1% Twojego podatku lub darowizny na konto Fundacji „Avalon” Warszawa. Środki finansowe wykorzystane zostaną na leczenie i rehabilitacje córki.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Więcław, 2976 pomagają Państwo Justynie w jej codziennych zmaganiach. Za okazaną pomoc finansową serdecznie dziękuję. Więcław Krysyna

POMÓŻ JUSTYNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Za okazaną pomoc finansową serdecznie dziękuję. Więcław Krysyna

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<