Witam po roku. Niby niewiele się zmieniło. Nadal nazywam się Justyna Pietrzak. Nadal mam nadzieję, że uda mi się wrócić do pełnej sprawności i nadal jestem podopieczną Fundacji Avalon. Czy można w takim razie powiedzieć, że wiodę spokojne i beztroskie życie? Na chwilę obecną- niekoniecznie. W zeszłym roku we wrześniu dostałam wymarzoną pracę w przedszkolu. Po dwóch tygodniach z dnia na dzień okazało się, że nie jestem sama. :D Moja nowa przyjaciółka – OSTRA BIAŁACZKA przewróciła mi życie do góry nogami. Po przeszczepie szpiku w wieku 24 lat, który miał miejsce w marcu 2017 roku dostałam pełną niezdolność do pracy. Założony cel- powrotu Pani Justyny na którą czekają dzieciaki w przedszkolu- niestety przeciągnie się w czasie. Podczas chemioterapii znacznie zmniejszyła się moja sprawność fizyczna. Wsparcie pieniężne jakie od Państwa dostaje w pełni przeznaczam na rehabilitację i powrót do szarej codzienności. Nie sądziłam, że kiedyś będę za tym tęsknić. Za wszystkie wpłaty te otrzymane, te docierające w międzyczasie i te przyszłe- bardzo dziękuję. Są dla mnie ogromnym wsparciem w drodze do marzeń :) a mam nadzieję, że jeszcze niejedno z nich zdążę spełnić.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pietrzak, 6929 pomagacie mi Państwo zebraniu środków na sprzęt rehabilitacyjny oraz wspieracie mnie w pokryciu kosztów życia codziennego.