Nazywam się Justyna Brzezicka. Mam 26 lat. Od urodzenia choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce. Kiedy przeglądając kartę zdrowia i stare szpitalne wypisy czytam: Niedowład połowiczy spastyczny obustronny: zdaję sobie sprawę i doceniam ile pracy i wysiłku kosztowało mnie to co osiągnęłam. Był wózek, dwie kule teraz jedna... Jednak, by nie stracić tego co mam do tej pory i by mogło być jeszcze lepiej potrzebuję dalszej rehabilitacji, która niestety jest bardzo kosztowna. Twój 1% zwiększy moje możliwości.  Z góry z całego serca bardzo dziękuję!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Brzezicka, 6645 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność oraz wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Z góry z całego serca bardzo dziękuję!