To ja - Julia Wycisk. Urodziłam się 06.07.2008r. Od 2010 r. zmagam się z autyzmem (zaburzenie rozwoju i funkcjonowania ośrodkowego układu nerwowego).

Na co dzień staram się eliminować swoje złe zachowanie i uczyć się tylko tych dobrych, dla niektórych prostych, lecz dla mnie niełatwych, poprawiać mowę, uczę się także rysować i pisać. Marzę, bym mogła kiedyś samodzielnie pisać i czytać. Uwielbiam tańczyć, śpiewać, kocham konie i jestem wielką miłośniczką gum! Jestem nadpobudliwa, wymagam stałego wsparcia drugiej osoby. Codziennie jestem rehabilitowana. Moje leczenie, terapia i edukacja są bardzo kosztowne.

POMÓŻ MI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH I DĄŻENIACH DO CELU!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WYCISK, 914 wspomagacie Państwo moją rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie. Z pozdrowieniami – Julcia z rodzicami.