Julia ma 15 lat, jest wrażliwą i sympatyczną dziewczynką. Kilka lat temu zdiagnozowano u niej całościowe zaburzenia rozwoju pod postacią zaburzeń ze spektrum autyzmu...

Julia ma 15 lat, jest wrażliwą i sympatyczną dziewczynką. Kilka lat temu zdiagnozowano u niej całościowe zaburzenia rozwoju pod postacią zaburzeń ze spektrum autyzmu. Julia pomimo problemów uczęszcza do gimnazjum integracyjnego, korzysta z socjoterapii, zajęć rewalidacyjnych, psychoterapii oraz wyjeżdża na turnusy rehabilitacyjne. Przekazując 1% podatku  pomagają Państwo Juli w jej rehabilitacji, która jest niezbędna, aby w przyszłości mogła funkcjonować w miarę samodzielnie.  Za każdą otrzymaną pomoc z góry dziękujemy.

POMÓŻ JULII W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Urban, 5282 pomagacie Państwo Julii mierzyć się z rzeczywistością wspierając codzienne funkcjonowanie córki.

Za każdą otrzymaną pomoc z góry dziękujemy.