Julka to sympatyczna nastolatka z planami na przyszłość i marzeniami. Jej życie od momentu urodzenia to jedna wielka walka...urodziła się z licznymi wadami układu kostnego. W swoim krótkim życiu przeszła już 14 operacji, lekarze w Polsce zrobili wszystko to, co było możliwe do zrobienia.

Na szczęście medycyna idzie do przodu i dla Julki pojawiła się szansa na życie bez tak widocznej niepełnosprawności, po prostu szansa na lepsze życie. Zakwalifikowano Julkę do bardzo skomplikowanej operacji. Jednak operacja nie jest tania...to koszt przekraczający nasze możliwości finansowe plus długa i zarazem kosztowna rehabilitacja. W związku z tym prośba do Wszystkich Ludzi o dobrym sercu o wsparcie.

Nie bądź obojętny, daj szansę Julce!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem RÓŻAŃSKA,12134 pomagacie Julce w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca dziękujemy.