Nazywam się Julia. Od dziecka zmagam się ze schyłkową niewydolnością nerek. Jedyną moją nadzieją jest przeszczep nerki. Tylko dzięki przeszczepowi będę mogła w miarę normalnie funkcjonować.

W obecnej chwili jestem po 9 operacjach. Mam usunięte obie nerki i wytworzoną przetokę moczowodowo-jelitowo-skórną metodą Brickera. Od 5 lat jestem pacjentką stacji dializ na ul. Lindleya. Żyję tylko dzięki hemodializom, które mam co drugi dzień. Przez co nie mogę podjąć żadnej pracy. W tym miejscu chciałabym serdecznie podziękować wszystkim DARCZYŃCOM, którzy przekazali 1% podatku w ubiegłym roku na moje leczenie.

Proszę Was więc o pomoc w dążeniu do moich marzeń i lepszej przyszłości.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Pentak, 12069 wspieracie mnie w codziennych zmaganiach i dajecie mi szansę na lepsze życie.

Za każdą pomoc serdecznie dziękuję. Julia Pentak.