Julia Lis

Juleczka przyszła na świat 03.09.2015r. Długo wyczekiwane, upragnione dziecko. Julia urodziła się z zespołem wad wrodzonych m.in. wadą serca, rozszczepem podniebienia, wadą wzroku oraz wrodzoną wadą uszu...

Juleczka przyszła na świat 03.09.2015r. Długo wyczekiwane, upragnione dziecko. Julia urodziła się z zespołem wad wrodzonych m.in. wadą serca, rozszczepem podniebienia, wadą wzroku oraz wrodzoną wadą uszu. Mimo młodego wieku wiele przeszła. Ciągłe pobyty w szpitalu 4 operacje. Ostatnio przeszła bardzo trudną i skomplikowaną  operacje wszczepienia implantu ślimakowego. Dostała szansę na lepsze życie, a my mamy więcej wiary w to, że nasza córka będzie słyszeć. Bez odpowiedniego sprzętu i rehabilitacji  Julka nie jest w stanie normalnie się rozwijać. Chcemy zapewnić naszej córce odpowiednią, intensywną oraz profesjonalną rehabilitację, tak aby mogła nauczyć się słyszeć i mówić jak zdrowe dzieci. Niestety przekracza to nasze możliwości finansowe. Każda wpłata, nawet jeśli jest to symboliczna złotówka, jest dla nas cennym wsparciem.

WSPOMÓŻ JULKĘ W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Lis, 6374 pomagacie Państwo Julce w codziennych zmaganiach.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<