Spotkałam kiedyś anioła. Powiedział: „Nie bój się. Wszystko będzie dobrze”. I wskazał ręką na tłum ludzi pędzących nie wiadomo gdzie. Nie rozumiałam… O co chodzi?

I wtedy zobaczyłam białe skrzydła, wystające spod płaszcza jakiejś Pani. Zrozumiałam… Aniołowie są wśród nas. Spotkałam ich na swej drodze wiele razy. Dzięki nim żyję, chodzę, widzę, jestem coraz sprawniejsza. Dzięki nim, mój mały, smutny świat, stał się weselszy i barwniejszy. Dziękuję Wam… To Wy dajecie mi nadzieję, że wszystko będzie dobrze. I już się nie boję, bo wiem, że aniołowie czuwają nade mną i dzielą się ze mną tym co mają najcenniejszego – miłością.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Lemiesz, 8037 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.