Mam na imię Julka, wkrótce kończę 2 latka. Podejrzewają u mnie rzadką chorobę - ataksje teleangiektazji, która jest nieuleczalna i postępująca. Choroba ta wiąże się między innymi z predyspozycją do zmian nowotworowych i powoduje przewlekłe infekcje układu oddechowego.

Na co dzień zmagam się z takimi problemami jak: zaburzenia równowagi, zaburzenia SI, hipotonia centralna, wrodzona wada rozwojowa kości czaszki i twarzy - skostnienie szwów czaszkowych, koślawienie stóp, co uniemożliwia mi prawidłowe chodzenie. Dzięki Waszej pomocy będę mogła wyjechać na turnus rehabilitacyjny, na którym będę mogła wzmacniać mięśnie i w miarę możliwości pracować nad równowagą.

PRZEKAŻ MI 1% PODATKU

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Kędzierska,12964 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach. Dziękuję za każdą pomoc.