Nazywam się Julia Bodych, mam 19 lat i pochodzę z Żyrardowa. Bardzo lubię muzykę, zakupy i modę. W wolnych chwilach lubię czytać książki, podróżować i biegać.

Moim marzeniem od dziecka jest podróż do Stanów Zjednoczonych. Niestety walczę z chorobą nowotworową, choruję na Yolk Sac Tumor (nowotwór złośliwy jajników). Aktualnie jestem w trakcie chemioterapii, zostałam zakwalifikowana również na leczenie do Kliniki w Essen w Niemczech. Koszty leczenia, dojazdów jak i leków są niebywale wysokie i przekraczają budżet moich bliskich. Potrzebuję tego wsparcia bym mogła zwyciężyć w tej niezwykle trudnej dla mnie walce.

POMÓŻCIE MI WYGRAĆ Z CZASEM I CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bodych, 11821 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu i walce o życie.