Moje choroby nazywam „towarzyszami życiowymi” - cukrzyca typu pierwszego oraz stwardnienie rozsiane w postaci pierwotnie postępującej. Spowolnienie postępu SM jest możliwe dzięki rehabilitacjom, lekom oraz prowadzeniu zdrowego trybu życia. Wiąże się to z dużym nakładem środków finansowych.

Dzięki Państwa wsparciu udało mi się zapewnić środki na leczenie i rehabilitację w minionym roku, za co dziękuję z całego serca. Mój stan zdrowia nie pogorszył się, dzięki temu mam większe szanse na dłuższe samodzielne funkcjonowanie i oddalenie konieczności poruszania się na wózku inwalidzkim. Ja jednak żyję z nadzieją, że przy Państwa pomocy i moim codziennym staraniom, uda mi się temu zapobiec.

POMÓŻ MI POKRYĆ KOSZTY LECZENIA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem RŻANY,10477 pomagacie mi Państwo w pokryciu kosztów leczenia oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Za każdą okazaną pomoc serdecznie dziękuję.