Latem 2016 roku, mając 36 lat, złamałem kręgosłup szyjny. W jednej chwili zawalił mi się świat i plany na przyszłość. Paraliż nóg i w dużej części rąk uwięziły mnie „na zawsze” w łóżku. Wszyscy, którzy przeszli podobną gehennę uważają, że można z tego jako tako wyjść i rozpocząć nowe, w miarę samodzielne życie na wózku inwalidzkim.Niestety wsparcie finansowane z budżetu Państwa nie jest wystarczające. Ja nigdy nie zgodzę się na wegetację. Bardzo chcę zamienić łóżkowy bezruch, marazm i depresję na wózek i wózkową wolność, zdecydowałem się poprosić Was o pomoc i wsparcie.  Serdecznie pozdrawiam i z góry DZIĘKUJĘ za każdą, nawet najmniejszą pomoc!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Domski, 9369 pomożesz mi powrócić do samodzielności. Przeciwnościom zawsze łatwiej stawić czoła wspólnie!

Serdecznie pozdrawiam i z góry DZIĘKUJĘ za każdą, nawet najmniejszą pomoc!