Nazywam się Jolanta Oparowska, mam 49 lat. W maju 2012 roku przebyłam ostre poprzeczne zapalenie rdzenia kręgowego w przebiegu choroby układowej. Porażenie kończyn dolnych oraz wieloogniskowe uszkodzenie mózgowia w przebiegu zapalenia naczyń, wskutek czego jestem sparaliżowana od poziomu kręgosłupa piersiowego w dół. Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim, a na co dzień wymagam pomocy drugiej osoby. Moja choroba wymaga ciągłego leczenia i intensywnej rehabilitacji, która jest kosztowna. Z  tego powodu proszę Państwa o pomoc. Pomóż mi w walce o SAMODZIELNOŚĆ. Z góry dziękuję za podanie mi ,,pomocnej dłoni".

PROSZĘ

Wierzę, że dzięki Państwa pomocy, mojej ciężkiej pracy i rehabilitacji mogę osiągnąć to czego pragnę – powrotu do pełnej sprawności. Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Oparowska, 6344 pomożecie mi Państwo w dążeniu do  najważniejszego i najcenniejszego dla mnie celu.

Z góry dziękuję za podanie mi ,,pomocnej dłoni".