Nazywam się Jolanta Małachowicz. W 1995 roku uległam wypadkowi, podczas którego doznałam urazu kręgosłupa. Od tamtego czasu wszystkie życiowe funkcje stale związane są z wózkiem inwalidzkim.

Mimo to żyję normalnie, wychowuję 11-letniego syna Bartosza i staram się być nieuciążliwą dla innych. W związku z moim 20-letnim „stażem” radzenia sobie z codziennymi trudnościami, niezbędny jest mi odpowiedni sprzęt. A mianowicie wózek lekki i zwrotny, taki który nie będzie już ograniczał a wspierał moją (niepełną) sprawność. Zebrane pieniądze chciałabym przeznaczyć m.in. na zakup właśnie takiego bardzo drogiego wózka.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MAŁACHOWICZ, 1115 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Za każdą pomoc wszystkim darczyńcom, dotychczasowym i przyszłym - bardzo DZIĘKUJĘ.