Jolanta Bender - Burak

Moi Drodzy. Nazywam się Jolanta Bender-Burak. Mam 52 lata. Od 2009 roku choruję na Ziarniniakowatość z zapaleniem naczyń, znaną również pod nazwą ziarniniakowatości Wegenera...

Moi Drodzy. Nazywam się . Mam 52 lata. Od 2009 roku choruję na Ziarniniakowatość z zapaleniem naczyń, znaną również pod nazwą ziarniniakowatości Wegenera. Jest to choroba autoimmunologiczna o nieznanej etiologii czyli pochodzeniu, która mimo leczenia ciągle stanowi trudny i poważny problem kliniczny. Objawy jej towarzyszące utrudniają normalne funkcjonowanie i aktywność zawodową. Leczenie standardowe jest długotrwałe, a podawane leki, na skutek działań ubocznych, mają negatywny wpływ na organizm, wywołując zmiany zagrażające zdrowiu i życiu. Od niedawna w mojej chorobie możliwe jest zastosowanie leku nowej generacji, który niestety nie jest refundowany w przypadku tej jednostki chorobowej, a jego koszt przekracza moje możliwości finansowe. Dzięki wsparciu Fundacji AVALON uzyskałam możliwość zbierania środków na ww. lek. Dlatego proszę Państwa o wsparcie finansowe.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Bender - Burak, 2679 pomożecie mi Państwo w walce z chorobą. Z góry Dziękuję za Wasze zrozumienie, życzliwość i ewentualne wsparcie.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Jolanta Bender-Burak

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<