Pomóżcie Asi wrócić do samodzielności. W wieku 37 lat w dniu 12.05.2020 doznała wylewu krwotocznego do pnia mózgu. Konsekwencją jest zespół móżdżkowy, który objawia się licznymi problemami w mówieniu, chodzeniu oraz koordynacji ruchowej

Od zdarzenia występują również zaburzenia wzroku. Pierwszą walkę o życie wygrała, teraz walczymy o poprawę jego jakości. Ma dorastającą córkę w wieku 13 lat, dla której chce być nadal przyjaciółką uczestniczącą w jej codziennym życiu. Prosimy o wsparcie finansowe jej rehabilitacji, która wymaga ciężkiej pracy fizjoterapeutów, logopedy, optometrysty oraz innych specjalistów niezbędnych w tej trudnej sytuacji.

PRZEKAŻ 1 % PODATKU NA ASIĘ

Prosimy Państwa o wsparcie! Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Majorowska, 13638 pomagacie Państwo Asi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o lepsze życie.