Nazywam się Joanna Kozina i pochodzę z Jaworzna, mam 30 lat. W listopadzie 2019r. zdiagnozowano u mnie guza śródrdzeniowego, zlokalizowanego od odcinka piersiowego do ogona końskiego. W lutym 2020r. poddałam się operacji, usunięcia guza. W szpitalu przebywałam od 27.02.20200r. do 6.08.2020r.

Przeszłam tam również rehabilitacje. Dalszą rehabilitację przechodzę w Modernrech oraz w domu. Postepy są abym mogła wrócić do całkowitej sprawności potrzebna jest dalsza rehabilitacja, która jest bardzo kosztowna. Aktualnie poruszam się o kulach. Rehabilitacja przynosi efekty z balkonika na kulę przeszłam w grudniu. Natomiast ze szpitala wyszłam tzn. wyjechałam na wózku. Bardzo potrzebuje pomocy, dzięki której będę mogła wrócić do pełnej sprawności i będę mogła spełniać swoje marzenia.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOZINA, 13642 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.