Mam na imię Jerzy, urodziłem się w marcu 1960r. Na co dzień zmagam się z niedowładem spastycznym kończyn dolnych. Jestem również w procesie diagnostycznym- podejrzenie SM. Wymagam systematycznego leczenia i rehabilitacji.

Wizyty u lekarzy, zakup leków i sprzętu wiąże się z dużymi kosztami. Codzienne czynności stanowią dla mnie wyzwanie. Wymagam wsparcia i pomocy osób trzecich, zwłaszcza w dojazdach na rehabilitację czy konsultacje lekarskie. Leczenie i rehabilitacja wiążą się z ogromnymi kosztami, dlatego proszę Państwa o pomoc. Zebrane środki przeznaczę na dalsze leczenie i rehabilitację.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szostak, 4833 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce chorobą. Z góry dziękuję za pomoc. Jerzy