Jerzy Sudoł

W listopadzie 2015r. Jurek uległ poważnemu wypadkowi. W wyniku tego zdarzenia przeszedł trzy operacje na otwartym mózgu, półtora miesiąca spędził w śpiączce farmakologicznej, miał zapalenie opon mózgowych. Konsekwencją tego jest niedowład kończyn oraz afazja, czyli utrata zdolności mowy. Bez stałej, długoterminowej i niestety kosztownej rehabilitacji zarówno ruchowej jak i logopedycznej powrót do pełnej sprawności nie będzie możliwy, a Jurek bardzo pragnie odzyskać samodzielność i powrócić do aktywności zawodowej.Jurek przechodzi teraz trudny czas. Niegdyś sam pomagający innym jako trener, działacz sportowy- filar wielkopolskiej lekkiej  atletyki, pasjonat, miłośnik sportu w pełni oddany swojej pracy, człowiek czynu teraz sam potrzebuje pomocy. Na dalszą rehabilitację potrzebne są znaczne środki finansowe.Jeśli chcesz go wesprzeć, możesz przekazać fundusze, które posłużą na jego rehabilitację i proces powrotu do normalnej codzienności.  Przekazując darowiznę lub  1% podatku Fundacji  AVALON z dopiskiem Sudoł, 6621 pomagacie Państwo Jurkowi w codziennych zmaganiach z sytuacją, w jakiej się znalazł.Jurek bardzo dziękuje za każdą pomoc.

WSPOMÓŻ JURKA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Jurek bardzo dziękuje za każdą pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<